Simon Jensen

Larsen utilfreds med KIF: Skadeligt og konkurrenceforvridende

Oven på den verserende og aktuelle sag om KIF Kolding Københavns manglende lønudbetaling til sine spillere, vokser utilfredsheden blandt 888 Ligaens andre klubber.


Forrest i kritikken går blandt andre Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen, der mener, at KIF Kolding Københavns arbejdsmetoder er et udtryk for et skråplan, som den jysk-sjællandske klub har bevæget sig ud på.


– Når vi alle andre skal sørge for at betale løn til tiden, er det konkurrenceforvridende, hvis de prøver at gøre noget andet for at få nogle spillere, de reelt ikke har råd til. Det ser det åbenbart ud til. Det er konkurrenceforvridende og et skråplan, fortæller Jan Larsen til BT.


– Når de siger, som de gør, virker det til, at det er bevidst, at de gør det, selvom de ikke har pengene. Det er det værste i den her historie, fortsætter han.


Lige så irriterer det Aalborg-direktøren, at KIF Kolding København-organisationen er kommet med en noget næsvis kommentar i henhold til udbetaling af lønkronerne til deres ansatte.


– Det er skadeligt for sporten, men det, der bekymrer mig mest, er, at man fra Koldings side åbenlyst går ud og siger, det er kutyme, at spillerne får at vide, de ikke får løn til tiden. Vi som klubber har en pligt til at betale løn til tiden, udtaler Jan Larsen afsluttende.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER