BSV overvandt Århus til sidst

Efter en tæt afslutning endte Bjerringbro-Silkeborg med at vinde 30-29 over Århus Håndbold.

Kampen startede lige med skiftende føringer til holdet. Fra stillingen 6-7 til Århus, så fik BSV momentum og kom foran 10-7 efter 17 minutters spil.

Det lykkedes dog Århus at hægte sig på BSV-toget og gæsterne fik reduceret til pausestillingen 17-16, da Omar Ingi Magnusson scorede første halvlegs sidste mål.

Fra anden halvleg start ændrede kampen karakter. Ind i Århus-målet kom Emil Nielsen og han fandt straks storspillet frem. Med den ene pragtredning efter den anden var han med til at sikre Århus en føring på 21-25 med et kvarter tilbage af kampen.

Efterfølgende gik Århus dog helt i stå angrebsmæssigt, og det gjorde BSV fik udlignet til 25-25 og tilmed kom på 26-25 før Århus igen kom på måltalven.

I slutminutterne var det BSV, der havde mest at skyde med og det endte med de efter en tæt afslutning vandt opgøret med 30-29.

Dermed bevarer BSV deres tredjeplads i 888ligean, hvor Århus også fortsat er på tiendepladsen.