Miklas Ravn Campbell

KIF fortsætter nedturen

KIF Kolding København tabte i dag overraskende på hjemmebane til Ribe-Esbjerg. Kampen blev 21-22 til gæsterne.

Der var i dagens kamp mellem KIF Kolding København og Ribe-Esbjerg meget vigtige point på spil. De havde begge inden dagens kamp 22 point, og det var det indbyrdes opgør mellem de to hold, som gjorde, at KIF lå over Ribe-Esbjerg.

De lå inden dagens kamp på henholdsvis 7. og 8. pladsen, som er de to sidste pladser, der resulterer i pladser i dette års slutspil. På 9.pladsen finder vi HC Midtjylland, som inden kampen kun var to point bag begge mandskaber. Derfor kunne to point give lidt ekstra luft til den kedelige 9.plads.

Det var to gode forsvar som startede kampen. De havde begge fint styr på modstanderens angrebsåbninger. Og med fine præstationer i begge mål, så kunne ingen af holdene bringe sig noget videre foran.

Da der var spillet 20 minutters spil, så lykkedes det gæsterne at komme i front. De var oppe og føre med tre mål. KIF lod dem dog ikke stikke af, og pausestillingen lød på 10-12 til Ribe-Esbjerg.

Da der blev fløjtet op til 2.halvleg, så var det et KIF hold, som virkelige var opsatte på sejr i dagens opgør, som kom på banen. De pressede hårdt på REHH, som hurtigt blev hentet.

Men det lykkedes egentlig aldrig for KIF at få gang i angrebsspillet, som Ribe-Esbjerg, med den bundrutinerede Søren Haagen i mål, havde fint styr på. Da der manglede 10 minutter af kampen stod den 18-18.

Det første opgør mellem de to vandt KIF med 21-22. Og da man trådte ind i kampens sidste minutter, så kunne det sagtens ligne en gentagelse af det resultat.

Men pludselig var det REHH, der var i teten. De lukkede ned for KIF, som heller ikke kunne score på frit mål. Med små 2 minutter igen stod kampen 19-22. KIF gav dig ikke op. Men desværre for KIF, så kom de ikke tættere på en et enkelt mål.

Kampen endte 21-22 til REHH. Dette resultat betyder, at de er fuldstændige lige indbyrdes.

Det bliver en utrolig tæt kamp om de sidste pladser i slutspillet.  Der er kun 4 point mellem Mors-Thy på 6.pladsen og Sønderjyske, der ligger på 11.pladsen.