Patrick Andersen

Aalborgs tophold satte bundprop på plads

Aalborg Håndbold viste tirsdag aften forskellen på top og bund i 888ligaen. Det sker efter, at de tirsdag aften vandt 17-26 på udebane mod Randers HH.

Randers kæmper for at komme væk fra den direkte nedrykning, og det så godt ud i kampens indledning for den nedrykningstruede klub, der var foran 6-4 efter 16 minutters spil.

En scoringspause på over ti minutter efterfølgende fra Randers bragte gæsterne fra Aalborg på 6-10, inden det lykkedes nordjyderne at sikre sig en pauseføring på 7-12.

I anden halvleg fik Randers reduceret til 14-16 med 20 minutter igen, men så løb Randers igen ind i scoringsproblemer. I den resterende del af opgøret scorede de blot tre mål, og endte med at tabe opgøret 17-26.

Dermed har Randers fortsat to point op til Tønder på 13. pladsen, mens Aalborg har syv point ned til TTH Holstebro.