Rasmus Påskesen

Giga-gyser da Viborg slog hårdt-kæmpende Skanderborg.

Der var ikke mange der havde ventet, at traditionsklubben Viborg HK ville få de store problemer, med at hente 2 point imod bundklubben Skanderborg Håndbold. Ikke Desto mindre var der drama til sidste sekundt.

i 1.halvleg var det Skanderborgs Annika Jakobsen, der scorede kampens første mål, skarpt efterfulgt af en udligning fra Viborgs Gnabouyou.

Som 1.halvleg skred frem, fik Viborg stille og roligt bygget en mindre førring op, men den store afstand til modstanderen blev der aldrig tale om.

Ved pausen var stillingen 14-10 til Viborg.

Fra 2.halvlegs start fik Viborgs Gnabouyou scoret kampens første mål, skarpt efterfulgt af mål fra Skanderborgs Laura Damgaard Lund.

Som halvlegens skred frem, formåede Skanderborg at lukke ned for en ellers velspillende Line Haugsted, og fik stille og roligt indhentet traditionsklubbens førring. Stillingen var således 25-25 efter 54 minutter. Skanderborg havde flere muligheder for at få en førring, men enkelte fejl, kombineret med en velspillende Mie Sørensen i Viborg-målet, betød at Viborg HK med hiv og sving fik hevet en sejr på 26-25 hjem, og 2 vigtige point til forsvaret af 2.pladsen i ligaen.

Topscorer i opgøret for Viborg blev Line Haugsted med 9 mål, mens det for Skanderborg blev Laura Damgaard Lund med 7 mål. Skanderborg tager godt nok hjem med et nederlag i bagagen, men oprykkerklubben formåede at give spænding hele kampen igennem.