Simon Jensen

FHK: Syv-mod-seks-spillet blev nøglen til at åbne Odder

Fredericia HK havde i 1. halvleg af gårsdagens 1. divisionsopgør mod Odder Håndbold store problemer med at nedbryde Odder-forsvaret og komme til scoringer. Derfor prøvede hjemmeholdet med en ekstra markspiller, og det taktiske træk lykkedes i høj grad og sikrede i sidste ende værterne sejren.


Således havde Fredericia HK ved halvlegen kun nettet ni gange i Odders målende, og det skyldes ifølge den af FHKs to cheftrænere, Ole Bruun Andersen, manglende skarphed i både opbygningen og afslutningen af hjemmeholdets angreb.


– I første halvleg har vi svært ved at spille os frem til chancer, og dem, vi kommer frem til, brænder vi, indleder han over for Fredericia Dagblad.


– Vi snakkede om, at vi skulle gå over i syv mod seks efter pausen, og det knækkede dem. Samtidig spiller vi en rigtig god forsvarskamp, og Lars Knudsen står glimrende i målet, fortsætter den ene part af FHK-trænerduoen.


Fredericia HK befinder sig før sæsonens sidste fire runder i en position, hvor hverken ned- eller oprykning formentlig bliver aktuelt for klubben. Derfor indstiller holdet sig på en række af kampe, hvor man vil kæmpe for at holde fast i den øjeblikkelige femteplads.


– Vi snakkede om, at vi skulle gå over i syv mod seks efter pausen, og det knækkede dem. Samtidig spiller vi en rigtig god forsvarskamp, og Lars Knudsen står glimrende i målet, slutter Ole Bruun Andersen.


Fredericia HK møder i de sidste fire kampe henholdsvis Otterup, Ajax København, Nordsjælland Håndbold og Frederikshavn FI.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER