Simon Jensen

Brandt: Vi har god grund til at tro på overlevelsen

Odder Håndbold spillede lørdag eftermiddag en god 1. halvleg på udebane mod de ambitiøse oprykkere fra Fredericia HK. Dette var dog ikke nok i sidste end for Odder, der endte med at tabe kampen med hele otte scoringer.


Efter opgøret var Odder-cheftræner Mads Brandt egentlig ganske godt tilfreds med sit mandskabs formåen og præstation i på udebanen i Fredericia.


– Jeg synes, vi spiller en fremragende første halvleg, og jeg synes, at vi er det bedste hold i 40 minutter af den her kamp. Men det er tydeligt i dag, at vi mangler selvtillid og marginalerne for tiden, fortæller Mads Brandt til Fredericia Dagblad.


Netop selvtilliden kunne Odder-cheftræneren også berette om store mangler på i truppen umiddelbart efter i omklædningsrummet – og med klubbens seneste resultater er det også en naturlig konsekvens.


Således har Odder Håndbold tabt fem af deres seneste seks kampe – og ni af sæsonens elleve udekampe – og for klubben, der i sidste sæson spillede med i toppen, har det selvsagt været svært at omstille sig til en tilværelse i bunden af tabellen.


Overlevelsen og den fortsatte status som 1. divisionsmandskab har derfor været et forekommende tema i den østjyske håndboldklub. Mads Brandt tvivler dog ikke, efter indsatsen i den første halvdel af Fredericia-opgøret, på at hans tropper mister den status efter denne sæson.


– Det nytter ikke noget at lægge sig ned og tro, at det hele kommer af sig selv. Vi tror på, at det kan lade sig gøre at overleve, og efter i dag har vi grund til at tro endnu mere på det, beretter han afsluttende.


Odder Håndbold befinder sig på 1. divisionens 10. plads, der udløser kvalkampe mod et hold fra 2. division.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER