Simon Jensen

Boesen trods økonomiske problemer: Fortrøstningsfuld for fremtiden

Et kæmpe minus på bundlinjen på det seneste regnskab, og en egenkapital der er ikke-eksisterende er den sande og barske virkelighed for KIF Kolding København. Sportschef Lasse Boesen er selvsagt bevidst om problemet, men maner til besindighed.


Ifølge TV3 Sport, der har været i kontakt med flere unavngivne kilder i håndboldmiljøet, forholder virkeligheden sig imidlertid også værre end blot et dårligt regnskab og en egenkapital, der er i minus.


Således er økonomien så trang i den jysk-sjællandske ligaklub, at flere spillere eftersigende ikke skulle have modtaget løn i flere måneder.


– Nogle af de udenlandske spillere i KIF Kolding København har ikke fået løn i op til fem måneder, mens andre af danskerne stadig har op til to månedslønninger til gode, lyder det således på TV3 Sports hjemmeside lørdag aften.


Over for TV3 Sport indrømmer KIF Kolding København-sportschef Lasse Boesen blankt, at klubben er i økonomiske vanskeligheder – men da det er offentligt kendte tal, kommer det ikke som nogen overraskelse for mange med håndboldinteresse.


Imidlertid er det en relativt ny information, at flere af spillerne i KIF-truppen mangler at modtage betaling for deres arbejde som håndboldspillere i klubben – enkelte har endda sparet op til fem måneders ubetalt løn op undervejs.


– Det er desværre sådan, det er her. Det er alle indforstået med i deres ansættelser – det er én af de udfordringer, vi har, fortæller Lasse Boesen til TV3 Sport.


– Det er ikke første gang, at vi har så stort et underskud. Så var vi lukket. Jeg er fortrøstningsfuld for fremtiden – det gør ondt, når det sportslige ikke fungerer, men selvfølgelig er det min og alles ambition, at vi også laver sorte tal på bunden, fortsætter Boesen, inden han slutter:


– Uanset hvad, håber jeg selvfølgelig først og fremmest, at vi er med på den her del (økonomien, red.), og så tror jeg også, at vi er her næste år. Det er jeg nu ikke så bange for.


KIF Kolding København præsenterede i deres seneste regnskab et minus på 14,2 millioner kroner, mens egenkapitalen er i minus på bekymrende 3,5 millioner kroner.


Dertil er klubben placeret på Dansk Håndbold Forbunds sorte liste, som betyder, at Lasse Boesen og kompagni ikke må underskrive nye kontrakter, førend at de økonomiske konflikter er bragt i orden.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER