Simon Jensen

Aagaard forlænger i Voel

Julie Aagaard genoptog før denne sæson håndboldkarrieren på højeste niveau i Danmark, da hun ankom fra 1. divisionsklubben EH Aalborg til ligaholdet fra Silkeborg-Voel. Her underskrev højrebacken i første omgang en et-årig kontrakt, og den er nu blevet forlænget.


Som bare 15-årig debuterede Julie Aagaard i seniorrækkerne for det nu hedengangne Aalborg DH – men nogle år senere valgte hun for en stund at lægge håndboldkarrieren på hylden på grund af en dalende motivation og spillelyst.


Netop motivationen og spillelysten genfandt Julie Aagaard dog igen hos EH Aalborg – der tidligere gik under navnet Team Aabybro i kvindernes 2. division – hvor højrebacken var holdets absolutte profil.


Efter en enkelt sæson i kvindernes 1. division og hertil adskillige scoringer fra bagspillerens venstre hånd, skiftede hun imidlertid til ligaklubben Silkeborg-Voel – og her er Aagaard efterfølgende faldet rigtig godt til.


– Min motivation er kommet rigtig højt op igen, og jeg elsker at komme til træning og kamp nu. Jeg har lært, at det er utrolig vigtigt for mig at have en hverdag uden for banen, der fungerer, hvis jeg skal bevare glæden og motivationen for at spille håndbold, forklarer Aagaard over for klubbens hjemmeside.


– Det har Silkeborg-Voel hjulpet mig med at få, og især efter jeg er blevet færdig med mine studier og er flyttet til Silkeborg til mange af de andre spillere på holdet, kan jeg mærke, at det er helt rigtigt for mig, fortsætter hun.


Også hos Silkeborg-Voel-cheftræner Jakob Andreasen er der glæde at spore oven på kontraktforlængelsen med Julie Aagaard. Han fortæller, at han konstant ser forbedring hos højrebacken i de daglige træninger.


– Julie er jo en rigtig skytte, og vi kan se, hvordan hun bare bliver bedre og bedre til træning. Hun passer perfekt ind i klubben og på holdet og har en enorm lyst til at træne og udvikle sig endnu mere. Jeg er sikker på, vi kan hjælpe hende til at nå et rigtig højt niveau, og derfor er jeg også glad for, at Julie har lyst til at blive hos os, slutter Andreasen.


Højrearmen hos Julie Aagaard har hidtil i sæsonen givet gevinst 21 gange for Silkeborg-Voel – ligeledes står hun noteret for fem målgivende afleveringer.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER