FHK sikrede sig ny sæson i 1. division

Med en sejr på 26-18 mod Odder er Fredericia Håndboldklub sikker på en ny sæson i herrernes 1. division.

Første halvleg bar meget præg af, at begge hold stod solidt defensivt. Bag sig havde begge forsvar også en sidste skanse, der tog fra i form af Lars Knudsen og Nicolai Neupart.

Ved stillingen 8-8 med få minutter tilbage af 1. halvleg fik FHK’s Anders Munch sin 3. udvisning, men hjemmeholdet afværgede dog stormen med en straffekastredning af Jimmi Andersen.

Alligevel var det dog Odder, som gik til pause foran 9-10. Fra anden halvlegs start ændrede kampen karakter, da hjemmeholdet gik over til at spille 7 mod 6 angrebsmæssigt.

Det gav straks pote og gav FHK en føring på 16-11 med små 20 minutter igen.

Odder formåede ikke at komme med et modsvar på det og endte med at tabe opgøret 26-18.