Simon Jensen

Uhrenholt: Vi har ikke råd til flere svipsere

Ribe-Esbjerg HH hentede i mandags en vigtig og flot sejr på hjemmebane mod 888 Ligaens førerhold, Aalborg Håndbold. Dog har vestjyderne tidligere smidt nogle unødvendige points i kampprogrammet, og det skal de undgå for at spille sig med i slutspillet. Det pointerer holdets cheftræner, Claus Uhrenholt.


Situationen før de sidste og afgørende runder i 888 Ligaen er den, at hele seks mandskaber kæmper indædt og intenst om at sikre sig én af tre pladser fra sjette- til ottendepladsen, som hver især udløser en billet til slutspillet.


Første trin for Ribe-Esbjerg i bestræbelserne på at komme inden for i slutspilsvarmen afvikles i aften, når Randers HH kommer på besøg i det vestjyske – og det bliver ifølge Claus Uhrenholt et opgør, der vil blive spillet på nogle præmisser end mandagens duel mod Aalborg Håndbold.


– Vi har spillet fire kampe efter pausen, og jeg synes, vi har spillet rigtig godt. Vi spillede rigtig fint mod Århus og GOG og mod Aalborg Håndbold spillede vi en virkelig super kamp. Så havde vi en svipser mod Tønder. Vi spillede os godt nok til virkelig mange chancer, men vi udnyttede dem ikke, indleder cheftræneren på klubbens hjemmeside.


– Randers er dog et helt anderledes hold end GOG og Aalborg. Randers’ spillere er lidt mindre og hurtige til bens. De er knapt så tunge som spillerne hos Aalborg, GOG og TTH Holstebro, så vi skal nok blive udfordret på vores bevægelser, fortsætter han.


Netop Ribe-Esbjergs opgør mod TM Tønder betegnes – som nævnt ovenfor – som en svipser af Claus Uhrenholts mandskab. Og sådanne fejltrin har vestjyderne ikke råd til flere af i denne afgørende slutfase af kampprogrammet, hvis holdet vil gøre sig forhåbninger om at spille håndboldkampe efter grundspillets ophør.


– Det handler om at have det store fightergen og hovedet med. Så er vi godt i gang. Og vi har ikke råd til flere svipsere. Og vi skylder publikum i Ribe en sejr, slutter Claus Uhrenholt.


Opgøret mellem slutspilsaspiranterne fra Ribe-Esbjerg og det hårdt kæmpende bundhold fra Randers HH fløjtes i gang klokken 19:30 i aften.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER