Oliver Jørgensen

Skjern nedkæmper et hårdt fightende HCM-mandskab

Skjern tog fredag aften imod HCM i en propfyldt Skjern Bank Arena, i en kamp hvor hjemmeholdet til sidst fik nedkæmpet et hårdt kæmpende HCM-mandskab.

Gæsterne fra HCM startede som lyn og torden og bragte sig hurtigt foran 4-1. Derfra fik hjemmeholdet dog bedre styr på det og kontrollerede det meste af 1. halvleg. Som i stort set alle Skjerns kampe i 2017, var Markus Olsson og Lasse Mikkelsen i stort spillehumør og gjorde til tider hvad der passede dem offensivt.

Hjemmeholdet gik til pause foran 15-11.

2. halvleg startede som første, med et HCM-mandskab der kom blæsende. Anført af de norske landsholdspillere Eivind Tangen og Esben Lie Hansen, fik gæsterne spillet sig tilbage i kampen og fik kontakt igen ved 19-19.

Men ligesom i 1. halvleg fik Skjern igen kontrol over kampen og træk imod slutningen af kampen igen fra.

Kampen endte med med en sejr til Skjern på 27-24.

Skjern kom med sejren op på samlet 29 point og er nu kun 2 point efter BSV på 2. pladsen.