Patrick Andersen

Ribe-Esbjerg på slutspilskurs efter dramatisk sejr

Et nederlag til HC Midtjylland samtidig med Ribe-Esbjerg i et drama besejrede Randers HH betyder, at Ribe-Esbjerg nu er på ottendepladsen i 888ligaen med fire runder tilbage af grundspillet.

Randers lagde ud med at komme foran 2-4, men så fik Ribe-Esbjerg momentum og kom foran 7-4 efter 12 minutters spil. Føringen holdte de fast i resten af første halvleg, og endte med at gå til pause foran 14-10.

I anden halvleg fik gæsterne fra Randers kæmpet sig tilbage i opgøret, da de fik reduceret til 17-16 med 19 minutter igen. Ribe-Esbjerg holdte dog hovedet koldt og fik bragt sig foran med 21-17, da der resterede 13 minutter af kampen.

Randers lod sig dog ikke hægte helt af og fik med fem minutter igen udlignet til 23-23. Med tre minutter igen bragte Lukas Karlsson igen Ribe-Esbjerg på sejrskurs, da han scorede til 25-24.

På trods af timeouts fra begge hold i det sidste minut lykkedes det ikke for nogen af holdene at komme på måltavlen i resten af opgøret, hvorfor det endte en Ribe-Esbjerg-sejr på 25-24.