Oliver Jørgensen

Tvillinger mødes i vild kulisse

Skjern Bank Arena danner fredag aften rammerne om ligaopgøret imellem Skjern og HCM. Der er før opgøret meldt om fuldstændig udsolgt og der venter dermed gæsterne en vild kulisse.


Der er før aftenens kamp solgt over 3000 billetter og det forventes derfor, at stemningen og kulissen bliver helt vild i Skjern Bank Arena.


Begge hold har brug for point i jagtens på holdenes målsætninger. For Skjern handler det om at ende i top 2. For HCM gælder det om at forblive på en af de slutspilsgivende pladser.


For 2 spillere er kampen lidt sjovere og lidt mere speciel, end for resten. Nemlig Rene og Jørgen Rasmussen. Tvillingerne, der spiller for henholdsvis Skjern og HCM, står over for hinanden i aftenens kamp. Noget Rene Rasmussen glæder sig til og han har intet imod at stikke lidt til brormand.


– Jørgen meldte fra til udekampen i Göppingen i går grundet sin svendeprøve. Men alle som er inde på livet af Jørgen, ved hvor meget opgøret i morgen betyder, så det kommer ikke som en overraskelse for mig, at han sad over. Han har behov for at spare kræfter og optanke mere energi, hvis de skal gøre sig forhåbninger om point, fortæller René Rasmussen til Skjern Håndbolds hjemmeside.


Jørgen Rasmussen har aldrig formået at slå sin bror i Skjern Bank Arena, så de to imellem, er der ekstra meget på spil i aftenens kamp.


Kampen fløjtes i gang kl. 19.30


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER