Simon Jensen

Islandsk fløjspiller endegyldigt tabt for Aalborg

Aalborg Håndbold hentede før denne sæson Stefan Sigurmannsson hos den tyske mesterklub, Rhein-Neckar Löwen. Efterfølgende har islændingen vist et så højt niveau, at han igen har tiltrukket sig opmærksomhed fra én af Europas største klubber.


Således kan Aalborg Håndbold i dag meddele, at man har solgt den islandske landsholdsspiller til ungarske Pick Szeged – og dét med virkning fra den 1. juli i år.


– Jeg er glad for, at Aalborg Håndbold giver mig mulighed for at skifte til Pick Szeged. Nu har jeg sammen med resten af holdet fuld fokus på de resterende kampe i grundspillet i ligaen, så vi får det bedst mulige udgangspunkt til slutspillet. Det tegner jo rigtig godt, fortæller Stefan Sigurmannsson.


Sigurmannsson underskrevet før denne sæson en 3-årig kontrakt med Aalborg Håndbold – og den nordjyske håndboldklub er derfor blevet stillet en økonomisk kompensation i sigte af den ungarske køber for at slippe fløjspilleren før tid – det fortæller Aalborg-direktør Jan Larsen.


– Stefan Sigurmannsson har fået en mulighed for at skifte til den ungarske storklub, og da vi har fået vores krav opfyldt, er aftalen faldet på plads, beretter Aalborg-direktøren.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER