Patrick Andersen

Frederikshavn tog vigtigt point i nedrykningskampen

Frederikshavn fik et vigtigt point i kampen om at gå undgå den direkte nedrykning, da de på hjemmebane fredag aften spillede 22-22 mod Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Holdene fulgtes ad indtil stillingen 9-9 efter 22 minutters spil, men så fik Frederikshavn tilkæmpet sig et lille momentum og kom foran mde 11-9, men Lemvig svarede igen og fik udlignet til pausestillingen 12-12.

I anden halvleg satte Frederikshavn sig på opgøret. Stillingen med et knap 12 minutter igen var 19-16 til nordjyderne, men de måtte, ligesom i første halvleg, se Lemvig hente deres forspring.

Med ti minutter tilbage af opgøret var stillingen igen helt lige. Med to minutter tilbage af opgøret udlignede Lemvigs Kasper Young til 22-22 og det viste sig at blive kampens sidste mål, hvorfor kampen endte uafgjort.

Dermed har Frederikshavn nu to point ned til HIK på 12. pladsen, der giver direkte nedrykning.