Simon Jensen

Ny håndskade tvinger landsholdsprofil til pause

Én af krumtapperne og én af de mest rutinerede bagspillere på Klavs Bruun Jørgensens landshold, Line Jørgensen, pådrog sig før nytår en slem håndskade i en træningskamp for det danske landshold. Nu har bagspilleren imidlertid pådraget sig en ny af slagsen, der holder hende ude resten af sæsonen.


Under en angrebsaktion i den rød-hvide landsholdstrøje tilbage i november faldt Line Jørgensen så uheldigt ned på sin ene hånd, at hun overrev nogle ledbånd heri og samtidigt brækkede en knogle i hånden.


Dette krævede en operation at sætte sammen igen, og efterfølgende har landsholdsbacken været i gang med en solid genoptræning for at kunne træde ind på håndboldbanen igen.


For ganske nyligt var uheldigt dog ude igen for Line Jørgensen, der under en træning for sin rumænske arbejdsgiver CSM Bucuresti rev en sene over i hånden – og derfor står over for nok en operation og en ny genoptræningsperiode.


– Jeg kommer næsten 100 procent sikkert ikke i gang med at spille håndbold i denne sæson, men jeg er klar igen, når vi starter træningen op til den nye sæson, fortæller hun til TV2 Sport.


– Det var lidt surt, da det skete, og jeg kunne godt mærke, det ikke var særlig godt, fortsætter hun.


Line Jørgensen forlængede i februar sin kontrakt med de forsvarende Champions League-mestre, således at hun er at finde i Rumænien indtil 2019.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER