Simon Jensen

Van der Heijden drager mod ungarsk håndbold

Ligesom flere spillere og trænere fra den danske Primo Tours Ligaen efterhånden har gennemført det, smutter Team Esbjergs Laura van der Heijden også på ungarsk håndboldeventyr efter denne sæson.


Således kan den hollandske Team Esbjerg- og landsholdsspiller ifølge TV2 Sport berette på de sociale medier, at hun efter sommerferien er at finde i den efterhånden profilspækkede ungarske håndboldliga.


– Fra næste sæson spiller jeg for FTC Rail Cargo Hungaria. En stor, ny udfordring. Men først vil jeg afslutte denne sæson godt med Esbjerg, beretter højrebacken.


FTC Rail Cargo Hungaria dækker over det måske mere kendte Ferencvaros – og klubben er faktisk i øjeblikket med fremme i kampen om de ungarske ligaguldmedaljer, ligesom klubben er med helt fremme i kvindernes Champions League.


Også Lars Rasmussen, Anne Mette Hansen og Lotte Grigel er i den kommende sæson at finde i Ungarns bedste håndboldrække for kvinder – Rasmussen som træner for Siofok, Hansen som spiller hos mægtige Györ og Grigel ligeledes som spiller hos Debrecen.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER