Patrick Andersen

TSØ spændte ben for TMS Ringsted

Team Sydhavsøerne spændte onsdag aften ben for TMS Ringsted, da de i Dansk Kabel TV Arena vandt med 23-24 mod midtsjællænderne.

TMS Ringsted kom bedst fra start for øjnene af 1.158 tilskuere. 13 minutter inde i opgøret var TMS Ringsted foran 7-5 og syv minutter senere var føringen udbygget til 9-6.

TMS-føringen nåede op på 12-8 efter 24 minutters spil, men et direkte rødt kort til hjemmeholdets Mads Dudek fik sat gan gi Team Sydhavsøerne, der fik reduceret til pausestillingen 13-12.

Holdene fulgtes derefter ad til stillingen 18-18 med 14 minutter tilbage af opgøret, men så fik TeamSydhavsøerne momentum og med seks minutter igen var de foran 19-22. TMS lagde sig dog ikke ned og med et minut ige nvar stillingen 22-23 til Team Sydhavsøerne.

Gæsterne fra TSØ holdte dog hovedet koldt og med 28 sekunder igen scorede Jesper Munk til 22-24 inden TMS formåede at reducere til slutresultatet 23-24.

Dermed kan Skive med en sejr mod HIK på lørdag gå forbi TMS Ringsted og overtage andenpladsen.