Randers holder liv i slutspilsdrømmen

Slutspillet er stadigvæk ikke umuligt at nå for Randers HK, efter de onsdag aften vandt med 26-21 mod SK Aarhus.

Efter en lige tart på kampen, hvor holdene fulgtes ad til stillingen 8-8 trak Randers fra i første halvleg sidste otte minutter og endte med at gå til pause foran 15-11, efter Frederikke Gulmark scorede i første halvlegs sidste sekund.

I anden halvlegs begyndelse nåede Randers’ føring op på 17-11, men SK Aarhus lod sig dog ikke slå ud af kurs og fik med 18 minutter igen reduceret til 18-16. Randers kom efterfølgende op i gear igen og kom foran 23-19 med seks minutter igen.

Det formåede SK Aarhus ikke at svare igen på og kronjyderne endte med at vinde kampen 26-21.

Randers er dermed et point efter Silkeborg-Voel på sjettepladsen, hvor midtjyderne dog har spillet en kamp færre.