Miklas Ravn Campbell

Nordsjælland er ét point fra oprykningen

1.divisionens førerhold fra Nordsjælland mødte i dag oprykkerne fra Korsør. Hjemmeholdet vandt med 25-21.

Inden dagens kamp regnede man med en sikker sejr til Nordsjælland, som uden at spille sig helt ud ville tage de to point. Men Korsør kæmper samtidig for overlevelse, og de havde bestemt ikke givet op fra start.

Det var en lige start på kampen. Men pludselig kom gæsterne fra i førersædet. De var efter 21 minutters spil foran med 6-10. Dette fik Nordsjælland i gear igen, og de fik indhentet de undertippede fra Korsør, så de to hold gik til pause med stillingen 11-11.

2.halvleg minde meget om den forrige. Men denne gang var det bare Nordsjælland, som skulle i teten. Men endnu en gang blev føringen hentet. Da der resterede 8 minutter af kampen stod den 20-20. Korsør-Slagelse havde altså stadig muligheden for at fuldføre en kæmpe overraskelse.

Men i kampens sidste minutter viste Nordsjælland klasseforskellen på de to hold, og de endte med at vinde kampen med 25-21.

Eftersom TMS Ringsted tabte til TSØ i dag, så betyder kampens to point, at Nordsjælland i deres næste kamp ude mod Odder kan sikre oprykningen til 888 Ligaen.