Miklas Ravn Campbell

GOG besejrer sikkert KIF

KIF Kolding København var onsdag aften på besøg i Odense. Her mødte de et yderst veloplagt GOG-mandskab, som sikkert besejrede KIF med 34-29.

Gæsterne fra KIF har ikke fået samlet det forventede antal point ind i forhold til slutspillet. Det skulle der så laves lidt om på, da de skulle besøge GOG.

Hjemmeholdet var klar fra start i dagens kamp. De pressede på allerede fra første fløjt. KIF derimod skulle lige finde sig til rette.

Men da de havde gjort det, så var gæsterne allerede foran med 3-4 mål, og KIF var nu en smule bagud. Sådan fortsatte det egentlig resten af 1.halvleg. KIF formåede ikke at svare igen på GOGs gode start. Derfor gik de to hold til pause med stillingen 17-14.

2.halvleg startede lidt ligesom 1.halvleg, hvor vi havde et hjemmehold, der var klar fra start mod et udehold, som ikke rigtig var kommet på banen.

Endnu gik der lidt til før KIF var klar. Nu skulle de bare hente 5 mål i stedet for 3. Dette lykkedes ikke for KIF, som hele tiden var bagefter GOG, som spillede en utrolig disciplineret kamp.

Med lidt under 5 minutter tilbage af kampen var stillingen 30-27, og der kunne her været kommet lidt spænding ind i opgøret. Men da dette blev efterfulgt af to GOG-scoringer, så var dagens kamp afgjort. GOG fik en god sejr på 34-29.

Sejren betød for GOG, at de har lidt mere luft ned til den kedelige 9.plads, som KIF nu ligger farligt tæt på.