Maja Laursen Bjerg

BSV besejrer TTH til slut

Bjerringbro-Silkeborg hentede hertil aften to vigtige point i topstriden, da de slog TTH Holstebro 28-31 på udebane. TTH Holstebro dominerede ellers det meste af kampen, men i det sidste kvarter vendte gæsterne opgøret.

De forsvarende mestre fra BSV kæmpede sig i dag for alvor ind i topstriden, da de vandt 28-31 over TTH Holstebro. Dermed forsvarer de tredjepladsen i 888ligaen, og de har kun ét point op til netop TTH Holstebro på andenpladsen.

I aftenens kamp kom de vestjyske gæster ellers bedst fra start, men i de sidste 15 minutter dominerede BSV. Derfor løb de med to vitale point.

Fra kampens start kom hjemmeholdet foran 3-1. BSV vendte dog kampen på hovedet, da de med fire hurtige kasser bragte sig i front 3-5. Efter 11 minutter fik Viktor Östlund bragt balance i regnskabet, da han nettede til 6-6.

Endnu bedre blev det for TTH Holstebro efter 13 minutters spil, da Peter Balling bragte holdet foran 8-7. Derefter fulgtes to hold pænt ad til stillingen 12-12. Frem mod pausen tog hjemmeholdet dog teten, og Martin Hansen sørgede for, at holdet kom foran 14-12.

TTH Holstebro kunne da også gå til pause foran 15-13. Det skyldtes ikke mindst vestjydernes målmand Torbjørn Bergerud, der i de første 30 minutter stod med en redningsprocent på 43.

Efter pausen kom BSV glimrende fra start, og de fik udlignet til 17-17 efter få minutters spil. Hjemmeholdet slog hurtigt tilbage, og de kom foran 19-17.

TTH Holstebro kunne dog ikke kæde gæsterne helt af, og de forsvarende mestre kæmpede sig tilbage på 21-21.

Senere i opgøret nettede Michael Knudsen til 22-23, og den føring udbyggede gæsterne sidenhen til 24-27. Selvom TTH Holstebro forsøgte at kæmpe sig tilbage i opgøret, lykkedes det ikke. Derfor hev BSV en sejr i land med slutcifrene 28-31.

BSV er nu noteret for 30 point efter 22 kampe, mens TTH Holstebro har 31 point efter 22 kampe. Der eksisterer fire runder mere af grundspillet.