Maja Laursen Bjerg

TTH-træner om målmandsduel: Søren Rasmussen vs. Torbjørn Bergerud

Det er to formstærke målmænd, der står over for hinanden i morgen, når TTH Holstebro og BSV tørner sammen. Søren Rasmussen står med meget erfaring, og Torbjørn Bergerud har leveret godt siden VM, mener Patrick Westerholm.


Når TTH Holstebro i morgen tager imod Bjerringbro-Silkeborg, er det to stærke hold, der krydser klinger. På keeperposten har Torbjørn Bergerud ageret glimrende plankeværk efter VM, og i den anden ende af banen har Søren Rasmussen imponeret i en længere periode. Derfor kan duellen mellem de to meget vel blive afgørende i morgen.


– Torbjørn (red., Bergerud) er stadig ung, og vi skal være tålmodige, for som ung målmand går det lidt op og ned. Siden han kom hjem fra slutrunden, er det gået opad, så det skal vi selvfølgelig holde fast i – og så skal vores forsvar give ham de rette betingelser, siger Patrick Westerholm til HBOLD.dk.


I BSV-målet har Søren Rasmussen høstet meget ros i de seneste Champions League-kampe mod Flensburg-Handewitt og Kiel. Og målmandens præstationer er da heller ikke gået TTH Holstebro-trænerens næse forbi.


– Hvis vi kigger på Søren (red., Rasmussen), kan vi se, at han har spillet outstanding i deres seneste CL-kampe, selvom han er oppe i årene. Han har masser af erfaring, og det er klart, at vi skal passe på ham i morgen, siger Patrick Westerholm.


Spændende kamp i vente


De to mandskaber krydsede senest klinger i november 2016, og her vandt BSV med et enkelt mål over vestjyderne. Det var en jævnbyrdig affære, og det bliver det også i morgen, forventer Patrick Westerholm.


– Vi har haft mange drabelige opgør mod BSV, synes jeg. Jeg forventer, at det bliver en tæt kamp med hårdt, fysisk spil. Kampen bliver nok ligeså spændende som sidste kamp mod BSV i Silkeborg, hvor de vandt med ét mål. Så jeg håber, at vi er dygtige nok til, at vi kan vinde med ét mål i morgen, siger træneren.


Om det lykkes vestjyderne at hente point mod de forsvarende mestre, vil vise sig, når Gråkjær Arena lægger gulv til et vaskeægte topopgør klokken 18.30 onsdag aften.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER