Simon Jensen

Sønderjysk pointdeling i lokalopgør

Det blev præcist lige så intenst og målfattigt, som det var forventet før aftenens lokalopgør i Tønder, hvor værterne og SønderjyskE delte i porten med 22-22.

Selvom kampen afslutningsvis udartede sig jævnt og meget tæt, var det ikke i begyndelsen, at dette kampbillede udspillede sig.

I stedet var det gæsterne fra SønderjyskE, der lagde sig i front indledningsvist ved 4-1 – en tremålsføring de senere udbyggede til at bestå af fire overskydende scoringer ved 9-5.

Frem mod pausen, hvori måltavlen viste en 12-9-føring i udeholdets favør, kom Tønder-spillerne en smule bedre med i spillet – men det billede ændrede sig umiddelbart i starten af 2. halvleg.

Her spillede SønderjyskE sig nemlig i front med fem mål, 14-9, og derved sørgede det etablerede ligamandskab sig for at sikre et godt udgangspunkt inden slutfasen mod oprykkerne fra Tønder.

Men Tønder-holdet fik i løbet af en halv halvleg ædt samtlige fem af SønderjyskEs føringsmål og udlignede med et kvarter tilbage af kampen til 18-18.

Målfattigt blev det også i kampens slutfase, da begge mandskaber kun noterede sig for hver fire scoringer i kampens sidste fjerdedel – det sidste sat ind af Kristian Stoklund på straffekast. Derved sluttede det 22-22 i Tønder.