Simon Jensen

Henriksen: Vi skal åbne for Tønders betonforsvar

Der er budt op til sønderjysk lokalopgør, når Tønder i aften på deres fanatiske og stemningsfulde hjemmebane tager imod regionens håndboldflagskib fra SønderjyskE.


Det er to trupper med vist forskellige målsætninger for de kommende, afgørende runder af 888 Ligaen, der tørner sammen i Tønder denne tirsdag.


Mens Tønder kæmper end indædt kamp mod Randers HH og Skanderborg Håndbold om at undgå sidstepladsen og den direkte nedrykning til 1. division, slås SønderjyskE med en håndfuld andre mandskaber om at blive en del af det eftertragtede slutspil.


I aftenens lokalopgør handler det imidlertid for sidstnævnte om at stække betonforsvaret hos værterne fra Tønder – et forsvar der på det seneste har holdt blandt andre Ribe-Esbjerg og Randers HH på henholdsvis 20 og 21 scoringer.


– Vi har fuld fokus på tirsdagens kamp, mod et hold med en række dygtige unge spillere der har en stor fremtid foran sig. Derudover skal vi forsøge at få åbnet for TM Tønders betonforsvar, der står fantastisk godt, fortæller SønderjyskE-cheftræner Morten Henriksen til klubbens hjemmeside.


Hos SønderjyskE kan cheftræneren dog også berette om et mandskab, der efter en efterhånden lang sæson er ramt på ressourcerne – ligesom skadeslisten er ved at blive relativt lang.


– For vores eget vedkommende er vi temmelig ramt på ressourcerne, med et utal af skader, så det gælder om at få fordelt spilletiden rigtigt og få givet spillerne de nødvendige pauser, udtaler Morten Henriksen afsluttende.


Det sønderjyske lokalopgør fløjtes i gang i aften klokken 18:30.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER