Simon Jensen

Odder henter keeper hjem og tilknytter tidligere divisionstopscorer

I den kommende sæson skifter Odder Håndbold blandt andet ud på trænerposten i klubben, da Henrik Gerster overtager for Mads Brandt. Imidlertid sker der også ændringer i spillertruppen, og søndag kunne østjyderne præsentere to nye spillere hertil.


Odder Håndbold har i bestræbelserne på at styrke den kommende sæsons spillertrup været på rov i henholdsvis Island og Norge. Dog besidder begge nyerhvervelser danske pas – og en enkelt af dem har endda tilbragt hele sin tid som ungdomsspiller i klubben.


Der er således, i førnævnte tilfælde, tale om den 24-årige keeper Tomas Olason, som efter fem år på Island har valgt at vende snuden hjemad mod Danmark og Island.


– Det er en drøm, jeg har haft i flere år. Lige siden jeg rejste fra Odder for fem år siden, har jeg arbejdet hen i mod og drømt om at vende tilbage på et tidspunkt, forklarer Tomas Olason og fortsætter:


– Så jeg er meget glad for, at det er lykkes. Jeg håber på at være med til at trække Odder i god retning. Jeg vil gerne være med til at sætte Odder på håndboldlandkortet.


Udover tilknytningen af en gammel kending i den østjyske klub, har Odder Håndbold også haft blikket vendt mod Norge og Halden for at kunne præsentere nok en spiller.


Der er her tale om den tidligere Lemvig-spiller samt tidligere 1.divisionstopscorer, Matias Damgaard, der vender tilbage til Danmark efter et år i norsk håndbold.


– Jeg har søgt efter et sted, hvor jeg forhåbentlig kommer til at spille en masse, og hvor jeg vil få en større rolle på holdet. Og det er jeg sikker på, at jeg har fundet i Odder, beretter Matias Damgaard og uddyber:


– Det glæder jeg rigtig meget til. Jeg har kun hørt gode ting om Odder. Og så har jeg spillet mod dem mange gange, da jeg var i Lemvig, og vi har altid haft nogle gode kampe. Så jeg ser frem til at komme til Odder.


Begge spillere har underskrevet to-årige kontrakter med Odder Håndbold.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER