Miklas Ravn Campbell

Københavnsk traditionsklub klar til 1.divisionen

FIF er som det første 2.divisionshold klar til landets næstbedste bedste række.


Der har været store ændringer i FIF forud for denne sæson. De har både fået en masse nye spillere, som både har givet københavnerne bredde og kvalitet. De har også fået den tidligere TSØ-træner Jimmy Albrechtsen som cheftræner.


Sidste sæson var det Korsør-Slagelse, som tog den direkte oprykning fra HRØs 2.division. Det var dog ikke lige så overlegent som tilfældet har været det i denne sæson med FIF.


FIF fik i sidste sæson efter nogle problemer i 1.divisionsklubben HØJ tilført nye spillere. Det var både stregspilleren Morten Mogensen og skudstærke Marc Ekman, som blev en del af Frederiksbergklubben.


Til denne sæson har de fået tilført endnu flere kræfter, som tidligere har gjort sig i både ligaen og 1.divisionen. Det gælder blandt andet Nicolai Værnskjold, Mads Knutzon, Stefan Clausen og den tidligere Skive spiller Phillip Monberg, som i denne sæson virkelig har betydet meget for FIF.


FIF har domineret i 2.divisionen og har indtil nu vundet samtlige kampe i 2.divisionen. Derfor er de nu, efter blot 20 kampe spillet, klar til at spille i 1.divisionen fra næste sæson.


Hvis det lykkes københavnerne at holde fast i den nuværende spillertrup, så bliver de utvivlsomt et hold, som kan drille størstedelen af holdene i landets næstbedste række.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER