Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Simon Jensen

Esbjerg tilfredse trods lussing i Ungarn

Champions League-eventyret er slut for denne sæson for Team Esbjerg, der ikke længere har mulighed for at avancere til kvartfinalerne. Vestjyderne mangler dog stadig et enkelt opgør, men havde i søndagens opgør ikke kalkuleret med andet end et nederlag.


Således havde Team Esbjerg før opgøret mod det ungarske storhold fra Györ meldt ud, at de ville spare eller skåne nogle af de spillere, der måtte døje med småskavanker – herunder Rikke Zachariassen og Maria Mose Vestergaard.


På trods af disse fravær og en formodentligt påpasselig gameplan for at undgå unødige skader slap vestjyderne relativt nådigt fra opgøret.


– Stemningen var fin nok efter kampen. Vi synes selv, vi kom igennem uden de store skrammer, og vi fik sparet spillere inden vigtige kampe hjemme i Danmark. Györ kom med hele artilleriet, og da de skiftede ud i løbet af anden halvleg, var det ungarske landsholdsspillere, der kom ind, forklarer Team Esbjerg-cheftræner, Lars Frederiksen, til klubbens hjemmeside.


– Vi havde trods alt fire-fem spillere derhjemme, som kunne have været med i startopstillingen. Om vi tabte med otte eller 11 mål, havde ikke den store betydning i en kamp, hvor vi følte, at vi også havde dommerne imod os, slutter han.


Med nederlaget i Ungarn udspillede Team Esbjerg reelt deres rolle i denne sæsons udgave af Champions League – og de kan nu rette mere eller mindre fuldt fokus mod de resterende kampe af grundspillet i Primo Tours Ligaen. Her kæmper Lars Frederiksens tropper en hård kamp for at bevare deres slutspilsplads.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER