Simon Jensen

Silkeborg-Voel i fuld kontrol mod Skanderborg

Skanderborg tog søndag eftermiddag imod Silkeborg-Voel i en kamp, hvor begge mandskaber kæmpede for points til deres respektive formål – Skanderborg til bundstriden, Voel til deres duel om slutspilspladserne.

Mens hjemmeholdet fra Skanderborg kæmper en indædt kamp for at undgå en direkte returbillet til kvindernes 1. division, slås Silkeborg-Voel med en række andre mandskaber om at sikre sig én af de eftertragtede slutspilspladser.

Indledningsvist i eftermiddagens opgør fulgtes de to hold ganske fint ad til 8-8 – herefter scorede gæsterne fra Silkeborg dog fem gange i træk inden pausen, inden Laura Damgaard pyntede til pausestilingen 13-9 i udeholdets favør.

I 2. halvleg bragte Silkeborg-Voel sig i løbet af syv minutter foran med seks mål, 17-11, og herefter var Skanderborg aldrig for alvor tæt på at nærme sig point i opgøret.

I stedet øgede gæsterne til både nimåls- og timålsføringer, inden det hele sluttede 30-22. Hermed spillede Silkeborg-Voel sig op på den slutspilsgivende sjetteplads, mens Skanderborg stadig er isoleret i bunden og nu er presset til at hente minimum fire points mod i de sidste tre kampe med henholdsvis Viborg, Team Esbjerg og Ringkøbing.