Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Simon Jensen

Øris: Vi er skuffede trods flot præstation

Bjerringbro-Silkeborg leverede på anden gang inden for blot en uge en fantastisk indsats i Champions League-regi – og dét endda på notorisk svære udebaner i Tyskland hos henholdsvis THW Kiel og Flensburg-Handewitt.


Med sidste weekends fornemme sejr over THW Kiel in mente må det have været med en vis form for selvtillid og optimisme, at midtjyderne gik til angreb på lørdagens udebanekamp lige syd for grænsen.


Og netop selvtillid og optimisme lyste også ud af BSV-spillerne igennem store dele af kampen – de var foran med både to og tre mål mod førerholdet fra den tyske Bundesliga – men måtte alligevel se sig slået afslutningsvis med 26-24.


– Vi er skuffede. Vi fører med tre mål med et lille kvarter igen, og så skal man være skuffede, når man ikke får point. Vi kan godt være en smule stolte over, at vi kan sidde og være skuffede efter en nederlag i Flensborg, men det er ærgerligt, at vi ikke får et enkelt point eller to, fortæller Nikolaj Øris til BSVs hjemmeside.


Selv bidrog Nikolaj Øris med knivskarp præstation krydret med syv scoringer – og han peger på en solid defensiv blandet med et tålmodigt angrebsspil som redskaberne til, at Bjerringbro-Silkeborg kunne holde trit med det tyske hjemmehold helt indtil slutfasen.


– Vi står rigtig godt i vores defensiv, og Søren tager også det, som han skal. De har svært ved at løse vores forsvar seks mod seks, når vi kommer ned og stå. De lægger pres på os i kontrafasen, og der har de succes, men vi står rigtig godt seks mod seks, beretter højrebacken.


– Vi spiller tålmodigt angrebsspil og frustrerer dem lidt med vores lange angreb. Vi ved, at hvis vi spiller lang tid, og alle er klar på at løbe tilbage, så har vi en god chance.


Nikolaj Øris og resten af Bjerringbro-Silkeborg kan nu blot afvente resultaterne af Wisla Plocks to sidste og afgørende Champions League-gruppekampe. For at BSV’erne kan sikre sig videre avancement kræver det i første omgang, at polakkerne taber begge deres forestående opgør mod PSG og Barcelona.


Gør de det kan Bjerringbro-Silkeborg spille sig i 1/8-finalerne med en sejr på hjemmebane mod gruppens sidsteplads fra Kadetten Schaffhausen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER