Simon Jensen

Odder før firepointskamp: Det bliver ’forbudt for børn’

I Odder Håndbold-lejren spår man før eftermiddagens opgør mod Otterup HK, at kampen bliver så intens og drabelig, at det nemt kan udvikle sig til lidt af et håndbolddrama.


Således befinder både Odder og Otterup sig lige omkring placeringerne, der udløser kvalifikationskampe for at blive i herrernes 1. division – en position fynboerne i øjeblikket er indehavere af, og som Odder kun befinder sig inden for to points afstand af.


– Søndagens modstander er fynske Otterup HK, som netop indtager den famøse 10. plads to points efter os. Derfor er dagens kamp den hidtil vigtigste i sæsonen. Med en sejr får vi lagt vigtig afstand til fynboerne, en sejr på otte mål vil gøre os bedre indbyrdes, uafgjort kan vi leve med, mens et nederlag vil placere os på den forkerte side af stregen, lyder det på Odder Håndbolds hjemmeside.


– Efter at have kikket opad i tabellen og været pænt tæt på den top 4-placering, der er målsætningen, er vi med en placering som nummer 9 to points fra den 10. plads, der kræver kvalifikationsspil om at blive i 1. division. Det er ikke et drømmescenarie eller en forventet placering, men 1. division er så tæt som aldrig før, og alle kampe er uforudsigelige, forfattes det videre.


Grundet den korte afstand mellem søndagens to duellanter, både rangerings- og pointmæssigt, tøver Odder Håndbold ikke med at kalde eftermiddagens opgør, som nævnt ovenfor, sæsonens hidtil vigtigste – og deraf kan intensiteten også blive derefter.


– Det bliver en ’forbudt for børn’-kamp, hvor drengene virkelig skal holde koncentration og spille op til deres allerbedste for, at vi kan vinde og få slået hullet til Otterup, afsluttes der på hjemmesiden.


Om det lykkedes Odder Håndbold at lægge afstand til Otterup – eller om Otterup formår at overkomme østjyderne og derved overhale dem i tabellen – afgøres, når kampen fløjtes i gang klokken 15:30.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER