Simon Jensen

Lauge forlænger med Flensburg til 2021

Rasmus Lauge har besluttet at forlænge sit ophold i den tyske danskerklub Flensburg-Handewitt foreløbigt indtil 2021.


Den danske playmaker, med en fortid hos Bjerringbro-Silkeborg, har spillet i Flensburg-Handewitt siden 2015. Dengang ankom han fra en tilværelse i THW Kiel – og siden skiftet nordpå har playmakeren kun fortsat den progressive udvikling, som har sikret ham 84 A-landskampe.


Og på trods af to slemme knæskader er den 25-årige playmaker begge gange kommet styrket tilbage – og i Flensburg-Handewitt-organisationen glæder man sig også over at have sikret sig danskerens forbliven i klubben for yderligere tre sæsoner, idet hans oprindelige kontrakt ville udløbe i 2018.


– Jeg er glad og stolt over, at Rasmus Lauge forbliver loyal over for vores klub, og at vi kan annoncere denne glædelige nyhed i dag (i går, red.). I hans korte tid i klubben har Rasmus Lauge vist, hvor vigtig han er for holdet, fortæller Dierk Schmäschke, Flensburg-Handewitt-direktør, til klubbens hjemmeside.


Rasmus Lauge er selvsagt også veltilfreds med sin forlængelse med den tyske topklub, der kun befinder sig en håndfuld kilometer fra den dansk-tyske grænse.


– Jeg er glad for, at kontraktmæssige aspekter nu er på plads på lang sigt, og at jeg nu kan koncentrere mig fuldt ud om spillet på banen. Vi har ikke kun store, fælles mål i denne sæson – og vi vil fortsat arbejde stenhårdt for at nå samtlige af disse, beretter bagspilleren.


Rasmus Lauge og Flensburg-Handewitt fører i øjeblikket Bundesligaen efter 22 afviklede runder.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER