Simon Jensen

GOG løb Randers midtover

Midt i et relativt presset program med både vigtige grundspilskampe i 888 Ligaen og intense opgør i EHF Cuppen finder fynske GOG tid og ressourcer til begge dele. Her til eftermiddag hentede Jakob Larsens mandskab således en timålssejr i Kronjylland mod oprykkerne fra Randers HH.

Allerede i starten af kampen viste GOG sig som det bedre mandskab i duellen, da de hurtigt bragte sig i front med 8-4 efter bare ni minutters spil.

Og selvom Randers-spillerne kortvarigt var oppe at snuse til at bringe balance på måltavlen ved 8-10, stak GOG-holdet fra igen til pausen, hvori de førte 18-14.

Igen i 2. halvleg var de kronjyske værter tæt på at udligne fynboernes føring ved 18-20 – men nok engang løb GOG fra hjemmeholdet og øgede i løbet af ingen tid til en femmålsføring, 25-20, med 19 minutter tilbage på haluret.

I disse 19 minutter havde Randers-mandskabet ikke meget held med deres afslutninger, og de scorede således kun seks gange mere. Og da GOG’erne i samme periode nettede 11 gange, kunne de ved slutfløjtet notere sig en timålssejr på 36-26.