Miklas Ravn Campbell

Fredericia tæt på overlevelse efter pligtsejr

Korsør-Slagelse tog på hjemmebane imod Fredericia. Det var en kamp, som gæsterne sikkert vandt 25-32.

Søndag eftermiddag var der et rent oprykker opgør i herrernes 1.division. Det var et opgør mellem Korsør-Slagelse og Fredericia. Gæsterne var inden kampen udråbt til store favoritter. Men der skulle alligevel gå noget tid, før gæster kunne være sikre på de to point.

Det var en meget lige start på 1.halvleg. de to hold fulgtes ad, og der var ikke mere en højst 2 måls forskel mellem dem. Sådan fortsatte resten af 1.halvleg også, og de to hold gik til pause med stillingen 14-14.

Fredericia manglede inden dagens kamp kun 4 point, hvis de rent matematisk skulle være sikre på overlevelse. Derfor var det et udehold, som virkelig havde noget at spille for, og derfor regnede man også med, at hjemmeholdet fra Korsør skulle overraske, hvis de skulle få point i deres kamp for overlevelse.

Korsør-Slagelse holdt fast i starten af 2.halvleg. Men da der var spillet ca. 45 minutter af kampen, så skruede gæsterne op for niveauet, og hjemmeholdet kunne ikke længere følge med.

Stillingen var 22-27, da der resterede 10 minutter af kampen. Det virkede her som om, at hjemmeholdet havde indset, at chancen for point var indenfor rækkevidde. Fredericia formåede at holde Korsør væk fra fadet, og de vandt nogenlunde sikkert med 25-32.

De to point betyder for Fredericia, at de med en sejr i den kommende weekend i kampen mod Odder, som spilles i Fredericia, kan sikre sig endnu en sæson i landets næstbedste række.

Korsør-Slagelse kan overhovedet ikke vide sig sikker på endnu en sæson i 1.divisionen. De ligger sidst i rækken, og har 3 point op til 11.pladsen, som giver mulighed for overlevelse via nogle playoffkampe.