Simon Jensen

Clausen: Det er hårdt at sidde uden for

GOG-talentet og landsholdsbobleren Frederik Clausen sidder i disse uger uden for efter en operation i sin venstre hånd. Her beskadigede han en knogle og nogle ledbånd, og derfor har han været ukampdygtig siden januar.


For Frederik Clausen har det været frustrerende og trættende, at han ikke har kunnet tage del i det hårde, men samtidigt spændende, kampprogram, som GOG gennemgår i disse måneder.


Foruden en tæt 888 Ligaen, hvor fynboerne dog ligner en relativt sikker slutspilsdeltager, deltager Frederik Clausens holdkammerater også i EHF Cuppen, hvor Jakob Larsens tropper for nyligt var i den tyske hovedstad for at modtage en mindre håndboldlektion af Füchse Berlin.


– Det er aldrig sjovt at sidde uden for. Slet ikke nu, hvor alle de sjove kampe kommer. Det er forhåbentlig nu her, at vi spiller os i slutspillet, forklarer Frederik Clausen til GOGs hjemmeside.


– Derudover havde jeg set meget frem til, at vi skulle spille Europa Cup. Det var et af sæsonens mål at komme i gruppespillet, og det lykkedes. Så jeg er da ret træt af, jeg ikke kan spille. Sådan nogle Europa Cup kampe giver helt sikkert noget ekstra, specielt når man er en ung spiller, fortsætter han.


Frederik Clausen kan se frem til at have sin hånd i skinne indtil midten af denne måned – og hvordan hånden herefter reagerer, er ifølge GOG-hjemmesiden svært at spå om.


– Håndleddet må overhovedet ikke bruges, så jeg må hverken holde om et cykelstyr eller køre bil. Det sætter naturligvis sine begrænsninger, men jeg forsøger at lave så meget som muligt, fortæller landsholdsbobleren og uddyber:


– Jeg kan træne ben og core, og derudover laver jeg nogle elastikøvelser for mine skuldre og skudarm. Konditionsmæssigt kan jeg lige nu kun cykle, så det er det, som jeg primært laver.


Frederik Clausen nåede inden sin skade at være med i syv A-landskampe for det danske herrelandshold.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER