Maja Laursen Bjerg

TTH Holstebro henter to sikre point i Skanderborg

I dag vandt TTH Holstebro sikkert over Skanderborg med en sejr på 19-24. Sejren kom i hus efter en første halvleg, hvor de vestjyske gæster formåede at holde Skanderborg Håndbold nede på seks mål.

TTH Holstebro hentede i dag to sikre point, da de på udebane besejrede Skanderborg Håndbold med cifrene 19-24. I første halvleg dominerede de vestjyske gæster opgøret, og de fik lavet et stort forspring til hjemmeholdet. Selvom Skanderborg Håndbold kom bedre med efter pausen, fik de aldrig kæmpet sig helt tilbage.

Det var en aldeles målfattig start på kampen, og efter ti minutter var stillingen 3-1. Derefter slog gæsterne fra Holstebro for alvor til, og Peter Balling smed bolden i mål på et straffekast til stillingen 3-6.

TTH Holstebro udbyggede deres føring til 4-8 senere i halvlegen. Hjemmeholdet havde mere end svært ved at følge med og få netmaskerne til at blafre. Det lykkedes nemlig kun de grønblusede at score seks mål i de første 30 minutter. Derfor kunne TTH Holstebro gå i omklædningsrummet med en komfortabel føring på 6-12.

Fra anden halvlegs start var de to hold mere jævnbyrdige. Kasper Irming nettede til 9-15 efter 36 minutter. Ved stillingen 11-17 trak gæsterne igen fra og bragte sig i front 11-19.

Skanderborg Håndbold kom dog bedre med igen. De fik reduceret til 16-21 med ni minutter tilbage af opgøret, så de fik bragt lidt spænding tilbage i kampen.

TTH Holstebro lod dog ikke hjemmeholdet komme for tæt på, og de trak sig derfor sejrrigt fra opgøret med cifrene 19-24.

Med sejren har TTH Holstebro nu 31 point på andenpladsen i 888ligaen, mens Skanderborg Håndbold ligger nummer 12 med 11 point.