Simon Jensen

Thygesen: Vi kan ikke holde på serbisk guldfugl

Der var ikke mange håndboldfans i Danmark, der inden Final Four-stævnet i Gigantium i starten af februar havde hørt om Tibor Ivanisevic, som Skjern Håndbold havde hentet i VM-pausen.


Om end hans omdømme i Danmark var minimalt, og kendskabet til den serbiske keeper var lige så i håndbold-Danmark, tog Tibor Ivanisevic netop håndbold-Danmark med storm, da han storspillede over samtlige 120 minutter, som pokalstævnet bestod af for Skjern Håndbolds vedkommende.


Den 26-årige keeper underskrevet i VM-pausen en kontrakt gældende for resten af sæsonen – og den kontraktsituation bliver der ifølge Skjern-formand Carsten Thygesen ikke gjort yderligere ved.


– Tibor Ivanisevic stopper i Skjern til sommer. Vi har ingen anden aftale med ham end det, fortæller Carsten Thygesen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.


Skjern Håndbold har til næste sæson allerede tilknyttet Søren Pedersen og Emil Nielsen, der kommer til fra Århus Håndbold – og netop heri findes nok årsagerne til Tibor Ivanisevic’ manglende kontraktforlængelse i det vestjyske.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER