Simon Jensen

Skive vandt komfortabelt efter tæt 1. halvleg

Skive fH og SUS Nyborg udkæmpede denne eftermiddag et opgør mellem top og bund i herrernes 1. division. Efter en jævn 1. halvleg trak Skive afgørende fra i anden halvdel af 2. halvleg og vandt med 32-27.

Den direkte oprykning er efterhånden blot en teoretisk mulighed for Skive fH for at vende tilbage til det fornemmeste danske håndboldselskab.

Derfor har skibonitterne formentligt rettet fokus ind mod at sikre sig enten anden- eller tredjepladsen, som sikrer kvalifikationskampe mod henholdsvis 12. og 13. pladsen i 888 Ligaen om en plads i den kommende ligasæson.

Netop en placering i top 3 synes Skive efterhånden at have sikret sig – og med eftermiddagens sejr mod SUS Nyborg spillede Ole Bitsch’ mandskab sig tættere på at konsolidere en sådan i tabellen.

Opgøret mod SUS startede med et overtag til de fynske gæster – de var således foran med 7-4 efter ni minutter. Det fik Skive dog hentet ved 10-10 omkring ti minutter senere, og frem mod pausen bragte skibonitterne sig yderligere i front med 15-13.

I 2. halvleg fik SUS Nyborg gjort det en smule spændende, da de fik reduceret til 20-21 efter 40 minutters spil – men da hjemmeholdet vandt de efterfølgende ti minutter med 7-3, syntes duellen lukket.

Måldifferencen forblev den samme, og således sluttede opgøret med 32-27. Skive befinder sig på 3. pladsen med ét points afstand op til TMS Ringsted på 2. pladsen – og fem points ned til Team Sydhavsøerne på 4. pladsen.