Simon Jensen

HCM tabte til de forsvarende mestre

HC Midtjylland skulle denne lørdag aften forsøge at rejse sig oven på en række skuffende resultater i den hjemlige liga med en kamp i EHF Cuppen mod de forsvarende mestre fra Tyskland, Frisch Auf! Göppingen.

Om end midtjyderne i store perioder af 2. halvleg var bagud mod tyske Göppingen, var det alligevel tæt på, at Morten Sechers tropper kunne tage fra kampen med point, da tingene spidsede til til sidst.

Indledningsvist var det HC Midtjylland, der spillede bedst og førte an på måltavlen. Ad flere omgange var det danske ligahold foran med en enkelt pind – men det var trods dét, Göppingen der noterede sig for kampens første tomålsføring ved 9-7.

Dog fik HCM vendt kampen på hovedet og bragte sig i løbet de efterfølgende minutter foran med 14-12 – det var dog ikke til megen nytte, da Göppingen herefter scorede fem gange i streg til pausestillingen 17-14.

Den dårlige afslutning på 1. halvleg skulle HC Midtjylland umiddelbart lige sunde sig over, og inden de havde set sig om, var de bagud med seks, 15-21.

Herefter arbejdede de danske værter sig stærkt og godt ind i opgøret igen og bragte sig helt op på 22-23 i kampens afsluttende minutter. Det blev dog herved, og i stedet scorede det tyske udehold kampens to sidste mål til slutstillingen 25-22.