FCM tabte nordisk CL-duel

FC Midtjylland tabte lørdagens nordiske Champions League-duel, da de hjemme i IBF Arena tabte med 24-28 til norske Larvik.

Efter en lige indledning på kampen, hvor holdene fulgtes ad til 4-4, så begyndte Larvik for alvor at sætte sig på kampen. Fire norske mål i træk bragte gæsterne på 4-8 og det dannede fundamentet for en pauseføring på 11-18 til Larvik.

I anden halvleg fik FCM reduceret til 16-20, men så strammede Larvik atter grebet om kampen og kom foran 19-26, hvilket punkterede. Den resterende del af kampen var derfor uden den store spænding.

I slutningen af opgøret lykkedes det FCM at få pyntet på resultatet, som endte med en Larvik-sejr på 24-28, hvilket betyder, at Larvik er på andenpladsen i Champions League mellemrundepulje 2, hvor midtjyderne er på fjerdepladsen.