Simon Jensen

BSV tæt på sensationen - tabte knebent til Flensburg

For blot en uge siden var Bjerringbro-Silkeborg på togt og jagt i Kiel efter to points – og hentede dem mirakuløst. I denne weekend skulle danskerne på en lignende mission i Flensburg, men her måtte BSV strække gevær mod slutningen af opgøret.

Champions League-eventyret fortsatte helt sensationelt for Bjerringbro-Silkeborg efter deres besøg hos de mangedobbelte tyske mestre, THW Kiel. Og langt hen ad vejen i eftermiddagens kamp mod førerholdet i Bundesligaen lignede det en ny sensation for de danske mestre.

Bjerringbro-Silkeborg lagde godt fra land mod Flensburg og bragte sig foran 3-1 – og i store dele af 1. halvleg var det danskerne, der havde overhånden. Flensburg haltede i store perioder efter deres banemænd og var således i løbet af 1. halvleg også bagud med 7-9.

Ved pausen havde tyskerne kun fået halveret BSV-føringen, og danskerne var således efter 30 minutter foran med 11-10 – og det danske overtag fortsatte i 2. halvleg, hvor BSV bragte sig i front med 17-14.

Imidlertid vendte spillet på banen og resultaterne sig herefter, og Flensburg vandt den efterfølgende lange periode med 8-3 og bragte sig foran med 22-20.

Her knækkede BSV trods ihærdige forsøg på comeback i kampen – og tyskerne holdt stædigt fast i deres føring opgøret ud. Således sluttede det hele 26-24, og danskerne kan nu se frem til en potentiel skæbnekamp mod Kadetten Schaffhausen.

For at kampen mod schweizerne skal udvikle sig til en skæbnekamp kræver det, at BSVs direkte konkurrenter i kampen om sjettepladsen i Champions League-gruppen – Wisla Plock – ikke henter nogen point i deres kommende kampe mod PSG og Barcelona.