Simon Jensen

Strandgaard: Vi taber på fysikken

GOG var oppe mod overmagten i gårsdagens EHF Cup-opgør mod den tyske hovedstadsklub Füchse Berlin, der havde Hans Lindberg på holdkortet og i en central, målscorende rolle.

Fynboerne var indledningsvist allerede bagude med både fire og fem mål, inden kampen reelt havde sat sig – og derfra blev det blot én lang tur op ad bakke i modvind for Jakob Larsens mandskab.

En god, kort periode i 2. halvleg løsnede lidt op på en ellers stram udsigt på måltavlen for GOG, men Füchse Berlin havde ikke i sinde at lade de europæiske debutanter slippe med et smalt nederlag – i stedet satte de farten op og vandt slutteligt med otte mål, 37-29.

– Vi taber, fordi vi fysisk er bagefter i lange perioder af kampen, og fordi vi er alt for benovede over deres fysik og deres fart, fortæller GOGs topscorer i kampen, Mark Strandgaard, til klubbens hjemmeside.

GOG står efter tre kampe i deres EHF Cup-gruppe noteret for fire points. Der venter næste gang i europæisk regi et omvendt opgør, på dansk grund, mod Füchse Berlin. Den duel fløjtes op søndag den 12. marts.