Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Patrick Andersen

Sportschef stopper i Tønder

TM Tønder skal, når denne sæson er slut, ud at finde en ny sportschef. Nuværende sportschef, René Hamann-Boeriths søger nye udfordringer, og efter en enkelt sæson på posten som sportschef i TM Tønder, har den tidligere landsholdsspiller valgt nye veje. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.


René Hamann-.Boeriths kom kort inden sæsonen begyndte tilbage til TM Tønder, hvor han tidligere har været træner:


– Det er utrolig spændende, at være en del af TM Tønder, og det er en fornøjelse og være en del af den rivende udvikling som klubben befinder sig i lige nu. Alligevel har jeg fået en mulighed fra sommer, som jeg – trods det spændende job i Tønder – ikke kan sige nej til, siger Hamann-Boeriths


René Hamann-Boeriths kom først til klubben lige inden sæsonen begyndte. Alligevel har han på den korte tid, været med til at skabe en masse positive tiltag omkring TM Tønder:


– Der er gang i rigtig mange spændende ting i og omkring TM Tønder. Jeg er stolt af, at være en del af dette, hvor alle har bidraget til at klubben har rykket på mange parametre – både på og uden for banen. Det sportslige har fungeret flot, og vores ligahold har spillet mange flotte kampe. Der er vist en flot indstilling til udfordringerne, og at holdet på nuværende tidspunkt har samlet 10 point i 888ligaen er godt. Jeg er dog sikker på, at i de kommende 6 runder vil der komme flere point på kontoen, lyder det fra René Hamann-Boeriths.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER