Oliver Jørgensen

Søndergaard efter sejr: Det er sjovt at være Skjern-spiller lige nu

Onsdag aften var Skjern Håndbold på en svær opgave, da de på udebane mødte de forsvarende danske mestre. Kampen var desuden en gentagelse af pokalfinalen, der blev spillet for godt en måned siden.


For en lille måned siden, spillede BSV og Skjern pokalfinale imod hinanden. Her var Skjern bedst og de kunne efter kampen løfte pokalen, som bevis for at være danske pokalmestre.


I går skulle de mandskaber så igen slå klingerne sammen – denne gang om vigtige point i 888-ligaens topstrid.


Fra start til slut var Skjern i førersædet og var igennem hele kampen et skridt eller to foran BSV. Ligesom i pokalfinalen blev sejren grundlagt af en stærk defensiv og en god målmandspræstation. Offensivt fungerede det dog også for vestjyderne og specielt Kasper Søndergaard var iøjnefaldende med 9 mål.


– Det er sjovt at være Skjern-spiller i øjeblikket. Vi rider på en bølge af succes lige nu, og derfor tillader jeg mig at sætte overliggeren højt. Vi går benhårdt efter andenpladsen, men det kræver højest sandsynligt maksimum point i de resterende fem kampe, udtalte Kasper Søndergaard efter kampen.


Søndergaard selv, giver da også den stærke defensiv skylden, for den øjeblikkelige succes:


– Vi har fundet vores base i defensiven med et forrygende forsvar og en målmand, som virkelig tager fra. Det giver tryghed, som forplanter sig i vores angrebsspil. Når vi spiller med sådan en tålmodighed og disciplin i angrebsspillet, så er vi rigtig giftige, sagde Kasper Søndergaard.


Kasper Søndergaard har i de seneste 3 kampe lavet 21 mål og har i hele sæsonen rundet 101 mål. Søndergaard er endda kun 1 af i alt 4 Skjern-spillere i top.10 på ligaens topscorerliste. Også Bjarte Myrhol (100 mål), Markus Olsson (110 mål) og Lasse Mikkelsen (112 mål) er i top-10.


Skjern er efter sejren placeret på 4. pladsen. 1 point efter BSV og 2 point efter TTH Holstebro.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER