Simon Jensen

Godt nyt for knæskadet Århus-streg

Da Mads Kalstrup i sidste uge kom til skade med sit ene knæ, frygtede både han og Århus-lægestaben, at stregspilleren havde pådraget sig et overrevet korsbånd. Imidlertid er skaden ikke så slem som frygtet, så Kalstrup slipper med en kortere pause end først antaget.


Århus Håndbold var i sidste uge et smut i Randers for at spille ligaopgør mod kronjyderne. Foruden et miserabelt resultat – et 23-30-nederlag – måtte træner Erik Veje Rasmussen også indkassere, hvad der dengang lignede en slem skade til stregspilleren Mads Kalstrup.


Undersøgelser af stregspillerens knæ har dog nu afsløret, at det man antog som værende et overrevet korsbånd blot har vist sig at være et forstrukket korsbånd. Derfor slipper Århus-spilleren med en pause på fire til seks uger.


– Jeg falder ned på mit knæ, som man ofte gør og tænker, at det bare er slaget, men jeg kan ret hurtigt mærke, at det ikke er godt det her. Vi frygtede først, at jeg havde revet korsbåndet over, og skulle være ude i noget, der ligner 4-6 måneder, så jeg er rigtigt glad for den gode nyhed i dag (i går, red.), fortæller Mads Kalstrup til Århus Håndbolds hjemmeside.


Mads Kalstrup kunne se til fra tribunen, da Århus Håndbold senest var i aktion – her besejrede Erik Vejes tropper KIF Kolding København med 32-27.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER