Miklas Ravn Campbell

DHF har fundet ny U21-landstræner

Morten Henriksens afløser er fundet. Det bliver Aalborg-assistenten, Stefan Madsen, som over jobbet som U21-landstræner.


Sønderjyske træneren, Morten Henriksen, der samtidig med jobbet i Sønderjyske også er træner for herrernes U21-landshold. Han har med i den nye år overtaget jobbet som sportschef i DHF efter Ulrik Wilbek forlod posten.


Morten har derfor lidt for meget mellem fingrene, og derfor har det hele tiden været kendt, at han måtte opgive jobbet som U21-landstræner. Hans afløser har DHF så ledt efter igennem længere tid. Men nu er søgningen overstået. Afløseren er fundet.


Afløseren bliver Aalborg Håndbolds asstistentræner, Stefan Madsen, som overtager jobbet. Han er allerede inde i talentarbejdet i DHF, og er også assistent på U19-landsholdet. Men nu skal han pr.1 september 2017 overtage jobbet som chef for U21-landsholdet.


”Det er et meget spændende job med mange gode folk omkring, og jeg ser frem til at arbejde videre med den strategi og filosofi, der ligger til grund for den røde tråd i talentarbejdet på herresiden.”, Udtaler hovedpersonen til DHF.


Det er generalsekretæren i DHF, Moren Stig Christensen, der i sammenråd med Morten Henriksen har fundet frem til, at Stefan Madsen vil være det bedste valg til posten.


”Jeg er rigtigt glad for, at vi med ansættelsen af Stefan Madsen sikrer kontinuiteten i vores arbejde og derigennem holder fast i værdierne og talentudviklingsstrategien, herunder arbejdet med blandt andet aldersrelateret træning,” fortæller generalsekretæren.


Stefan Madsen stopper med arbejdet sammen med Claus Hansen om U19-landsholdet. Men han fortsætter med sin stilling som assistent for Aalborgs bedste herrehold.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER