Rasmus Påskesen

Agesen om storsejr: En holdpræstation

Niels Agesen udtaler sig om gårdsdagens kamp imod Viborg


Nykøbing Falster Håndboldklub, NFH, tog igår aftes en stor skalp i bestræbelserne på at komme i det eftertragtede slutspil. Falstringene vandt med de imponerende cifre 33-23 over traditionsklubben Viborg HK. Det var i øvrigt første gang, at NFH har vundet over Viborg.


Dagen efter det flotte resultat har Hbold.dk, talt med NFH´s cheftræner Niels Agesen.


– Jeg syntes at det var en rigtig god sejr vi fik mod Viborg. Jeg syntes specielt i 2.halvleg at vi formår at sætte os godt igennem på vores kontraspil, og vores forsvarsspil fungerede rigtig godt, lyder det fra Niels Agesen der fortsætter.


–  Vi var måske en smule for ivrige og spillede lidt for hurtigt i 1. halvleg, og det udnyttede Viborg godt i 1.halvleg. Jeg syntes at vi i 2.halvleg formår langt bedre at overholde de aftaler vi har lavet, og det betyder at vi bedre får udnyttet vores kontrafase, og at Viborg ikke nært så nemt kommer til skudmuligheder, siger Niels Agesen.


Natalie Hagaman blev kampens topscore med imponerende 11 mål. Aligevel er det holdpræstationen, som Agesen vælger at fremhæve.


– Ja det er rigtigt at Natalie Hagman scorede en stor del af vores mål. Og jeg syntes også at hun spillede en rigtig fin kamp, men en stor del af de mål hun scorede, var også på straffekast, og dem er det også vigtigt at man scorer på,  og jeg er glad for at vi har en rigtig god straffekastskytte i Hagman, men jeg syntes i høj grad, at det var en holdpræstation fra alle spillerne igår, afsluttede Niels Agesen.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER