Rasmus Påskesen

Uno før topkamp: God stemning på holdet

Line Uno udtaler sig om aftenens kamp imod NFH.


I aften går det løs i Primo Tours Ligaen. Scanlines Arena i Nykøbing lægger hal-gulv til en vaske ægte topkamp. Det sker når NFH tager imod VHK. Op til kampen har Hbold.dk, talt med Viborg-profilen Line Uno.


– Jeg forventer en tæt og lige kamp, og så forventer jeg en super intens stemning i hallen i Nykøbimg, som plejer at være et rigtig fedt sted at spille, siger Line Uno.


NFH er et af ligaens mest scorende mandskaber. Derfor kan Line Uno også berette, at hun tror at netop forsvaret, bliver vigtigt for VHKérne i kampen.


– Vi skal først og fremmest stå stærkt i vores forsvar, og så er det vigtigt at vi spiller koncentreret i vores angrebsspil, så vi ikke smider for mange bolde væk, og så skal vi være gode i returløbet, siger Viborg-playmakeren.


De sidste 2 ligakampe har Viborg HK vundet. Om stemningen på holdet siger Uno.


– Der er en rigtig god stemning på holdet, det syntes jeg egentlig hele tiden, at der har været. Vi har det rigtig godt sammen, og vi er gode til at motivere hinanden, men det er selvfølgelig altid sjovere når man vinder, afslutter Viborg-profilen.’


kampen spilles klokken 19:30.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER