Simon Jensen

TTH hentede uafgjort mod førerholdet - men smed ottemålsføring væk

TTH Holstebro havde egentlig FC Midtjylland nede i sækken i aftenens indbyrdes opgør i Primo Tours Ligaen – men rækkens førerhold viste klassen, da de i ét langt træk fik hentet værternes ottemålsføring og afslutningsvis også var tæt på sejren. TTH og FCM endte dog med at dele pointene imellem sig.

På trods af FC Midtjyllands status som førerhold i Primo Tours Ligaen var det alligevel de undertippede værter fra TTH Holstebro, der skød sig bedst fra start i opgøret.

Foran 3-1 og 4-2 indledningsvist viste TTH Holstebro lovende takter i kampens første minutter – men de midtjyske gæster tillod ikke vestjyderne lange eller store føringer, førend at kampuret rundede ti minutter.

Herefter scorede TTH nemlig fem gange i streg og lagde sig således også i spidsen med fem scoringer – en føring de blot udbyggede på indtil pausen, hvor hjemmeholdet førte med overbevisende 21-13.

I 2. halvleg lagde FC Midtjylland bedst ud og scorede halvlegens tre første mål – og cirka midtvejs havde midtjyderne mere end halveret hjemmeholdets føring til 21-24, altså blot tre TTH-scoringer på lige godt et kvarter.

Hjemmeholdet lod dog ikke i første omgang gæsterne komme helt op på lige – i stedet holdt de fast i en firemålsføring indtil seks og et halvt minut før slutfløjtet.

En stærk slutspurt af FC Midtjylland, der vandt de efterfølgende seks minutter med 6-1, sendte dog tabellens førerhold i spidsen med 30-29.

I kampens døende sekunder fik Mathilde Neesgaard dog fremtvunget et straffekast til sit hold – og da Amalie Wichmann eksekverede dette, sluttede opgøret uafgjort og med en pointdeling mellem de to mandskaber.